Švarci vs Stalone!
Moderator: Dybuk
Švarci vs Stalone!
Švarci, Stalone nije igrao ni u jednom horor filmu

I live in the weak and the wounded, Doc
Re: Švarci vs Stalone!
Ovo je previše lako, daj nešto drugo. 
Sent from my Le X626 using Tapatalk

Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Švarci vs Stalone!
Hehe, preteško, prelako
ja kad pitam teško niko da zucne

ja kad pitam teško niko da zucne

- Al'Eksandar
Švarci vs Stalone!
Svarci mi je miljenik od malena, i mislim da je po harizmi za klasu iznad svih akcionih zvezda top tipa (tu ne racunam ljude kao sto su Bruce Willis i Kurt Russell, koji su mi ipak drazi).
-
Švarci vs Stalone!
Arni imo bolje uloge i filmove definitivno... u stvari, Slaj je uvijek išao na neko midl amerikanca, peoajwk koji trpi sve nepravde i udarce, a Arni glumi konane, terminatore, o čemu pričamo
u stvari, pitanje je da li bi iko izgubio u poređenju sa Staloneom, to jest, postoji li gori akcioni glumac u toj generaciji
možda Kijanu Rivs

u stvari, pitanje je da li bi iko izgubio u poređenju sa Staloneom, to jest, postoji li gori akcioni glumac u toj generaciji

možda Kijanu Rivs

Švarci vs Stalone!
Ček bre, a što se lasetta u jednom trenutku pretvorila u stalonesettu, to ništa?

Koliko je meni taj glumac drag, to je neverovatno. Šteta što se povukao u ilegalu. Džejson Statam donekle podseća na njega, ali nema tu harizmu i generalnu duhovitost kojom je zračio sa ekrana.Al'Eksandar wrote: ↑ Bruce Willis
Švarci vs Stalone!
ma kakav Kianu, on je nešto mlađi
Sigal, Van Dam, Kristofer Lamber, to name a few

-
Švarci vs Stalone!
ma ja to ofrlje, ko je u osamdesetim i devedesetim izdominiro
eto, možda Lamber lošiji od Slaja!
Mada, volim ja Stalonea
eto, možda Lamber lošiji od Slaja!
Mada, volim ja Stalonea
Švarci vs Stalone!
Oćeš da kažeš da je Sigal bolji
i meni je Stalone simpa sa svojim preglumljavanjem, ako ćemo objektivno bolji je scenarista nego glumac.

i meni je Stalone simpa sa svojim preglumljavanjem, ako ćemo objektivno bolji je scenarista nego glumac.
- Al'Eksandar
Švarci vs Stalone!
Meni je Sigal najsmesniji, Stalone je neka visa srednja klasa te ekipe

I meni, jedan od omiljenih. Glumio je ove godine u Death Wish, jedan od boljih filmova ove godine (iako Brus deluje malo smoreno u njemu). Mislim, film nije nista impresivno, samo je godina prilicno bedna za sada (mada, kad pogledam sta sve treba da se pojavi, mislim da ima nade za ovu godinu). Ali da, u zadnje vreme pojavljuje se uglavnom po nekim VOD filmovima... Ali dobro, covek koji je glumio u The Last Boy Scout, The Fifth Element, Pulp Fiction, Die Hard, 12 Monkeys itd. vec je uradio dovoljno

-
Švarci vs Stalone!
kako i neće kad u nekom filmu glumi kuvara koji prebije teroristeAl'Eksandar wrote: ↑Meni je Sigal najsmesniji

Slaj bar ono nije nosao onu kapicu šefa kuhinje i oklagijom spašavao striptizete
Sigal bog ludla!

-
Švarci vs Stalone!
Naravno, Brus je definitivno najbolji glumac od svih njih i volio bih da snimi još jedan brutalan hit, pokaže klincima kako se to radi i onda nek pije limunadu na Havajima do kraja života
-
Švarci vs Stalone!
Žan Klod je potcijenjeni akcioni komičar, btw. Univerzalni vojnik jedna od najboljih komedija svih vremena.
Švarci vs Stalone!
Pizzobatto wrote: ↑Naravno, Brus je definitivno najbolji glumac od svih njih i volio bih da snimi još jedan brutalan hit, pokaže klincima kako se to radi i onda nek pije limunadu na Havajima do kraja života
Dobro je što nisu naznačili na posteru da je režirao i šesto čulo, jer mu je to samo najbolji film 

Švarci vs Stalone!
Slažem se, doduše ovaj film je treći deo (nezvanične?) trilogije uz Unbreakable i Split, nastavlja kontinuitet. Biće fajta 

Nisam gledao taj split, unbreakable mi je ok iako mu po meni ne leži baš taj ubistveno spori tempo, mogao je biti za nijansu živahniji, baš sam ga skoro odgledao na tv. Nisam ni znao da postoji nezvanični nastavak.
Edit: pa to je ovaj noviji film, znam, ali kako se on uklapa u ova dva, s obzirom da prvi i treći imaju istu glumačku ekipu a i po naslovu deluje da je tematika slična?
Edit2: skontao, tj. pročitao sinopsis, treći ih sve sjedinjuje u jedan kotlić. Nešto mi se to ne sviđa.
Edit: pa to je ovaj noviji film, znam, ali kako se on uklapa u ova dva, s obzirom da prvi i treći imaju istu glumačku ekipu a i po naslovu deluje da je tematika slična?
Edit2: skontao, tj. pročitao sinopsis, treći ih sve sjedinjuje u jedan kotlić. Nešto mi se to ne sviđa.