španski vs francuski horor!
Moderator: Dybuk
E, ovo je valjda lakše pitanje. Birajte jednu od dve kinematografije, horor edicija. 

I live in the weak and the wounded, Doc
Bez obzira na bum i popularnost koju je francuskom hororu doneo njihov novi talas, biram Špance. Uvek.
Prelepi, atmosferični, specifično mračni filmovi, Španci su mi jedni od omiljenih world horor delatnika.
Prelepi, atmosferični, specifično mračni filmovi, Španci su mi jedni od omiljenih world horor delatnika.
Re: španski vs francuski horor!
Bolji su Španci definitivno.
Sent from my Le X626 using Tapatalk
Sent from my Le X626 using Tapatalk
Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Espanja, Dybuk objasnila
-
Uf, neki najbolji su francuzi, ali u prosjeku su dosadniji, hirurški filmovi, dok su Španci intrigantniji, ali ne udaraju ko npr du Welz, koji je doduše Belgijanac
Francuz kad zajuni to je mučenje. Ne pamtim Španca da me smorio, al eto, kad sastavljam top liste više mi je Francuza u vrhu

Francuz kad zajuni to je mučenje. Ne pamtim Španca da me smorio, al eto, kad sastavljam top liste više mi je Francuza u vrhu
И мени је лепше да гледам Шпанце, али на овако постављено питање одговор је Французи. А и да мало контрирамо. 

I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.
Volim i ja da kontriram
Francuzi se nešto bolje drže zadnjih godina, ic čru.

Francuzi se nešto bolje drže zadnjih godina, ic čru.
Meni su La Horde i Haute Tension među boljim filmovima koje sam gledao, tako da ipak vrancuzi.