Da li vam nekad dosadi da gledate filmove?
Moderator: Dybuk
Rekoh već, pa da ponovim tu svoju briljantnu mis'o; sve je stvar treninga, pa i to. Dakle, što se mene tiče - ne.
Može da mi dosadi gledanje nekog određenog filma (trenutno The Post), ali gledanje filmova generalno, ne.
Može da mi dosadi gledanje nekog određenog filma (trenutno The Post), ali gledanje filmova generalno, ne.
I live in the weak and the wounded, Doc
- son of man
Meni dosadi kad sam u depresiji, al onda gledam TV.
Ja kaCam u depresiji prestanem da pijem 

Јок, брате. Често одгледам 7-8 филмова за 2-3 дана, што нових, што репризно и већ сутрадан тражим шта је ново процурило. Мене не пушта, било да се разочарам или изнервирам. Да ми неко укине ове интернете, тачно бих прво постао депресиван, а онда алкохоличар. 

I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.
Све зависи од времена, али до маја би требало да будем на располагању за ваше хирове.
I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.
Da, trenutno
Koncentracija, što li, pogledao sam samo par filmova u februaru
Koncentracija, što li, pogledao sam samo par filmova u februaru
spanky_ham wrote: ↑Toeto, žrtve smo čelendža

Zajedno sa 4 animirana (a ne računajući kratke), u 2018-oj sam dosad odgledao samo 50 filmova, pošto sam imao i neke druge zanimacije. 

Re: Da li vam nekad dosadi da gledate filmove?
Dybuk da banuje NG a onda i sebe. Pa vi kad se skupite nemate 100 filmova, za mesec ipo dana? Amateri!
Sent from my Le X626 using Tapatalk
Sent from my Le X626 using Tapatalk
Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Mora to brže, jače, bolje, slažem se!
nego, vi što zabušavate, da se pripazite!
nego, vi što zabušavate, da se pripazite!

- Al'Eksandar
Imam nekoliko hobija kojima se bavim periodicno, tj. kad sam u igre-fazonu slabo gledam filmove, i obrnuto. Ali kad gledam, onda gledam muski 

50-50
nekad mi dosadi da pričam

nekad mi dosadi da pričam

meni pregoreo osigurač za filmove pre 4-5 godina. umrla mi filmska emocija, ne mogu da se uživim ni u šta. sad mi je gledanje filmova bukvalno patnja. kad mi dopadne da gledam američki film, može i da bude neki indie, samo zamisljam kometu kako pada na severnu ameriku.
Ako mi ikad pregori osigurač za filmove, možda se vratim knjigama. Kad mi ponovo! pregori osigurač za to, ja sam as good as dead. Mora čovek da ima neku eskapističku rutu.
Vikendica na moru je isto dobra, ali nekako teže dostižna
Vikendica na moru je isto dobra, ali nekako teže dostižna

Апсолутно не. Да не радим гледао бих три филма дневно и прочитао 100 страница неке књиге.
Zabran nekom da a nekom uzme.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana