Šta smo gledali ovih dana?
Moderator: Dybuk
Re: Šta smo gledali ovih dana?
Otprilike kao Sector i ja. 
Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Još JEDAN film na ostrvu i u luksuznom rizortu?!! Šta se dešava ove godine???
Sectore, gledaj Sick of Myself. Nije horor i početak je spor ali onda kreće boles'.
Sectore, gledaj Sick of Myself. Nije horor i početak je spor ali onda kreće boles'.
I live in the weak and the wounded, Doc
Hmm ima rezona.
Mogu da nabrojim 5 filmova i seriju iz 2022/23 koji su maltene identični tematski. Bizarno.
Mogu da nabrojim 5 filmova i seriju iz 2022/23 koji su maltene identični tematski. Bizarno.
Pa dobro, pobedih ja ovaj film.
Ne mogu reći da sam 100% ukapirala ili da je upola toliko uspešan ali ajde, nije totalno traćenje vremena. Negde oko 6, 6+/10.

Ne mogu reći da sam 100% ukapirala ili da je upola toliko uspešan ali ajde, nije totalno traćenje vremena. Negde oko 6, 6+/10.
Project Wolf Hunting - taman kada sam pomislio da je umetnost kreiranja negativaca koje volimo da mrzimo zaboravljena, pojavi se Project Wolf Hunting - nihilistička / animalistička simfonija nasilja toliko lepo uslikana da možete da vidite svaku smrskanu glavu, iščupanu ruku, probijeni grudni koš i prerezani grkljan. Samosvesno pulp-tastičan spoj akcije i splatter-a koji će se dopasti fanovima ekstremnih azijskih filmova kao što su The Night Comes for Us i The Sadness. (8/10)
^To smo i komentarisali na trejleru koji nažalost previše otkriva. Azijati su trenutno miljama ispred svih što se tiče tih praktičnih efekata.
Teško, ni Sadness me nije zadržao dugo, mator sam ja za ta kasapljenja koja su sama sebi svrha.
Sadness je teška boleština, najbolesniji "zombi" film, po meni.
Infinity Pool
https://www.imdb.com/title/tt10365998/
Zanimljivo ostvarenje. Dopada mi se priča koja se odvija na distopijskom ostrvu kao i način na koji je predstavljeno pravljenje. Vidi se da je Brandon od oca nasledio kreativnost. No ono što se takođe vidi da on nema taj intenzitet i rediteljski dar kao njegov otac. No i pored toga reč je o zanimljivom sineisti čije filmove vredi gledati. Od mene ovoga puta jaka sedmica.
p.s. da dodam da mi je drago što se Mia Got pojavljuje i u ovom filmu. Konačno prava horor glumica.
https://www.imdb.com/title/tt10365998/
Zanimljivo ostvarenje. Dopada mi se priča koja se odvija na distopijskom ostrvu kao i način na koji je predstavljeno pravljenje
► Show Spoiler
p.s. da dodam da mi je drago što se Mia Got pojavljuje i u ovom filmu. Konačno prava horor glumica.
Zabran nekom da a nekom uzme.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
Meni je ovaj Project Wolf Hunting bio kao igrica. Baš nisam imala nikakvu emociju ili interesovanje. Meh.
Possessor
https://www.imdb.com/title/tt5918982/
Isuse, kak je dosadan. Infinity pool je 'film koji ostavlja bez daha' za ovu smaračinu. I to što je metascore u zelenom stvarno ne može da mi popravi utisak. Brandon je smarač.
https://www.imdb.com/title/tt5918982/
Isuse, kak je dosadan. Infinity pool je 'film koji ostavlja bez daha' za ovu smaračinu. I to što je metascore u zelenom stvarno ne može da mi popravi utisak. Brandon je smarač.
Zabran nekom da a nekom uzme.
Sri Ramana
Sri Ramana
Koliko vidim za sad na Knock at the Cabin
► Show Spoiler