Staro, a dobro
Moderator: Dybuk
Staro, a dobro
Brat doktora Homera (1968)
https://www.imdb.com/title/tt0172193/
Кад Бата бије онда стварно бије, ни дугмићи не остају! Овде се враћа у родни град на Косову ( ваљда након рата или током рата? ) да открије ко му је убио оца. Али како то обично бива, проблеми искрсавају један за другим. Одличан рад Жике Митровића. Хвала Пинк Филм!
https://www.imdb.com/title/tt0172193/
Кад Бата бије онда стварно бије, ни дугмићи не остају! Овде се враћа у родни град на Косову ( ваљда након рата или током рата? ) да открије ко му је убио оца. Али како то обично бива, проблеми искрсавају један за другим. Одличан рад Жике Митровића. Хвала Пинк Филм!
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
Sri Ramana
-
Staro, a dobro
To!
I još nešto: reko bih da su šezdesete zapravo snimljeni najbolji Batini filmovi. Poznatiji je po sedamdesetim, ali realno više bisera je ranije snimio i mnogo raznovrsnijih uloga je imao.
I još nešto: reko bih da su šezdesete zapravo snimljeni najbolji Batini filmovi. Poznatiji je po sedamdesetim, ali realno više bisera je ranije snimio i mnogo raznovrsnijih uloga je imao.
Staro, a dobro
Сложио бих се. Иначе, филм се трагично завршава, што даје додатни квалитет. Знао је Жика шта ради.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
Sri Ramana
-
Staro, a dobro
Pogledo prvu epizodu Grlom u jagode
ne znam šta sam očekivao, koliko je hvale mislio ko zna šta će biti
smorilo boga oca
ne znam šta sam očekivao, koliko je hvale mislio ko zna šta će biti
smorilo boga oca
-
Staro, a dobro
sad se pitam šta je ta serija toliko fascinirala čitavu generaciju
možda jer je bila jedina omladinska i tako to, jer realno meni su sve ostale serije mnogo bolje
Pozorište u kući, Kamiondžije, Vruć Vetar, Otpisani...
možda jer je bila jedina omladinska i tako to, jer realno meni su sve ostale serije mnogo bolje
Pozorište u kući, Kamiondžije, Vruć Vetar, Otpisani...
Staro, a dobro
Verovatno zato što je bila omladinska, kako kažeš.
Meni to izgleda zastarelo i previše naivno. Nikad nisam sela da pogledam. Vruć Vetar je po meni treš.
Meni to izgleda zastarelo i previše naivno. Nikad nisam sela da pogledam. Vruć Vetar je po meni treš.
I live in the weak and the wounded, Doc
-
Staro, a dobro
Можда је у питању дужина епизоде серије у којој нема хумора и акције. Предлажем да пробате са нечим краћим, рецимо "Цео живот за годину дана".
-
Staro, a dobro
ne kažem da je sad neki užas, ok serija, ali ne kontam kult
jer eto jedino što kapiram je da je Grlom u Jagode neki Heartbreak High te generacije
ali Heartbreak High nije kult bre
to je obična tinejdž serija o odrastanju i koječemu
to jest, mene zanima šta su oni više od toga vidjeli u ovome
realno sam očekivao ono tipa neku opštedruštvenu poruku, nekog Crnog bombardera, ko zna šta...
npr Pozorište u kući, isto sam na yt pogledo prvu epizodu, ona je vrhunska u stvari, nebitno dal je zastarjela u nekom tehničkom smislu i tome slično, prosto kapiram poruku
Pogledaću možda i čitavu Grlom u Jagode samo ne jer nešto posebno uživam u tome, više jer mi djeluje da je Bumbar zapravo Vesić
jer eto jedino što kapiram je da je Grlom u Jagode neki Heartbreak High te generacije
ali Heartbreak High nije kult bre
to je obična tinejdž serija o odrastanju i koječemu
to jest, mene zanima šta su oni više od toga vidjeli u ovome
realno sam očekivao ono tipa neku opštedruštvenu poruku, nekog Crnog bombardera, ko zna šta...
npr Pozorište u kući, isto sam na yt pogledo prvu epizodu, ona je vrhunska u stvari, nebitno dal je zastarjela u nekom tehničkom smislu i tome slično, prosto kapiram poruku
Pogledaću možda i čitavu Grlom u Jagode samo ne jer nešto posebno uživam u tome, više jer mi djeluje da je Bumbar zapravo Vesić

-
Staro, a dobro
Серија је верно пренела zeitgeist а то ваљда могу да цене само они који су живели у тим временима.
Staro, a dobro
A inace taj Bane Bumbar je takva jedna seljacina da je to nevjerovatno. Ne znam da li sam vec pominjao, jednom sam se desio na letu Podgorica - Beograd sa njim, gdje je tako gadno vrijedjao stjuardesu zato sto ga je zamolila da ne telefonira tokom polijetanja da sam stvarno razmisljao da li da ga userem od batina.
Staro, a dobro
Onu grdosijuspanky_ham wrote: ↑da sam stvarno razmisljao da li da ga userem od batina.

gospodin glumac "sporedna uloga u domaćim serijama" umislio da je Danijel Dej Luis

Staro, a dobro
Aj kad smo vec kod iskustava sa domacim glumcima moram da pomenem Natasu Ninkovic kao nezamislivu seljancuru i prostakusu koja ne ispusta priliku da izvredja prodavca u radnji i slicne situacije, takvo dizanje nosa i foliranje da sam stvarno razmisljao da je userem od batina.
Re: Staro, a dobro
Lea Kiš isto, dok sam kao mladić radio u prodavnici bele tehnike, pravila scene jer je kvarila neke uređaje svojom krivicom, takođe seljančura neopevana.
Znam da nije glumica jbg gotovo sad.
Znam da nije glumica jbg gotovo sad.

Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Staro, a dobro
Kakva je ono kazna za uši, odlična taktika za reklamacije - sve će se uraditi samo da prestane da krišti. 

Verovala ili ne poslala je tatu da interveniše.
Staro, a dobro

OT/
Peco, ti imaš Netflix? Baci pogled na Eli (2019) i javi kako ti se čini.

Imam ovog meseca, aj sutra prekosutra.
Staro, a dobro
Za Natašu Ninković je prije 10-12 godina išla priča da je muž (nekadašnji uvoznik Heinekena i polu-kontraverzni bizMismen) ozbiljno lema
Staro, a dobro
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) - odlična satirična komedija koja deluje kao mlađi, džezom opsednuti brat Splava meduze (takođe u režiji Karpa Aćimovića Godine), sa briljantnim metafilmskim epilogom.
-
Staro, a dobro
Слоуенци и комедија?! Чини ми се да сам у том жанру од њих гледао само "То су мангупи" (To so gadi), где је главна "фора" реченица "Jok brate, odpade".

Али, требало би проверити овај филм.