Domaće serije

Moderator: Dybuk

Dybuk

Domaće serije

Post by Dybuk » Sun Nov 14, 2021 9:41 pm

Za 10 epizoda su premalo posvetili pažnju detaljima individualnih narativa.
► Show Spoiler
I live in the weak and the wounded, Doc

Dybuk

Domaće serije

Post by Dybuk » Mon Nov 22, 2021 7:38 pm

Ispada da sam dosta toga pogodila 8-)
Očigledno će biti 2. sezone. Razočarana sam što ne beše crne svadbe, ali kad Radivojević piše, mora sve da bude puno zapadnjačkih klišea.

Peca

Re: Domaće serije

Post by Peca » Mon Nov 22, 2021 8:26 pm

Ti si to nešto gledala unapred, tek sad kontam? Ja sam tek juče video epizodu kad Vesna Mićina žena odjebava udbaša.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers

Dybuk

Domaće serije

Post by Dybuk » Mon Nov 22, 2021 8:33 pm

Nisam, prvo sam pogledala 5 za redom, a onda kako su se pojavljivale, 2 nedeljno.
Ne znam kako si ti gledao, ja preko strima (ilegalnog, pop up ad do ludila i te fore)

Dybuk

Domaće serije

Post by Dybuk » Tue Jan 04, 2022 4:01 pm

Gledam Kalkanske Krugove, dosta dobro izgleda. Samo mi je neverovatno što Laušević po svoj prilici igra 20 godina starijeg čoveka, niko od 60 nije bas "čiča" a i svi se ponašaju kao da je neki drevni starac. Doduše, lik izgleda dosta oronulo za svoje godine.
Ne mogu da pretpostavim u kom će pravcu otići nakon 6 odgledanih epizoda, za sad je relativno neodređeno. Verujem da kraj neće razjasniti mnogo štošta, jer sledi i druga sezona.
Pristojna godina za domaće serije.

Dybuk

Domaće serije

Post by Dybuk » Sun May 29, 2022 11:10 pm

Besa, 2. s baš dobra, bolja od prve koja je neki uvod, ali druga je mračnija.
Realno "ne žene i decu", može da bude opšta mantra..i zaista, kad ovi ludi Amerikanci ubiju decu.
NE decu monstrumi, mi odrasli smo uglavnom umorni od života.

Mislim da su albanski glumci eksta, a i naši su dosta solidni. Zanimljivo da su glavni alb/srb protagonisti obojica francuski đaci :D
Ima tu rupa, šta se desilo sa ovim ili onim ali objektivno, za mafijašku seriju ovo baš fino realizovano

Truman

Domaće serije

Post by Truman » Wed Jun 08, 2022 5:19 am

Dybuk wrote: Gledam Kalkanske Krugove, dosta dobro izgleda. Samo mi je neverovatno što Laušević po svoj prilici igra 20 godina starijeg čoveka, niko od 60 nije bas "čiča" a i svi se ponašaju kao da je neki drevni starac. Doduše, lik izgleda dosta oronulo za svoje godine.
Ne mogu da pretpostavim u kom će pravcu otići nakon 6 odgledanih epizoda, za sad je relativno neodređeno. Verujem da kraj neće razjasniti mnogo štošta, jer sledi i druga sezona.
Mislim da tu Laus glumi desetak godina starijeg coveka, ne vise.
Videces u kom pravcu ide, prica ima smisla. Vidi se da autori imaju ideju i da je prate. Druga sezona ocekujem da bude zanimljiva.
Zabran nekom da a nekom uzme.

There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Truman

Domaće serije

Post by Truman » Tue Mar 07, 2023 9:05 pm

Beležnica profesora Miškovića, druga sezona. U principu kao prva samo ima više Amera i tenzija sa njima što daje određenu čar.
Zabran nekom da a nekom uzme.

There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Post Reply