White Mouse Arthouse
Moderator: NGboo
White Mouse Arthouse
Empty Horses - vrlo zanimljiv 'kolažni' film-esej (za koji sam dizajnirao zvanični poster). Reditelj Peter Lihter mi je pre par dana prosledio privatni link, pa nema smisla da ne napišem koju reč... pretpremijerno. 

White Mouse Arthouse
Da ne otvaram novu temu, s obzirom na to da su arthouse filmovi jedan od izvora inspiracije za moje kolaže, evo nekoliko reči o jučerašnjem otvaranju moje prve samostalne izložbe:
https://ngbooart.blogspot.com/2019/02/m ... cetak.html
Znam da 'četrdesetak' ne zvuči kao veliki broj, ali s obzirom na okolnosti, ja sam prezadovoljan. Alternativna dešavanja u Nišu nisu baš čuvena po posećenosti (na mnogim filmskim projekcijama jedva se okupi dvadesetak ljudi), tako da je ovo puna kapa.
https://ngbooart.blogspot.com/2019/02/m ... cetak.html
Znam da 'četrdesetak' ne zvuči kao veliki broj, ali s obzirom na okolnosti, ja sam prezadovoljan. Alternativna dešavanja u Nišu nisu baš čuvena po posećenosti (na mnogim filmskim projekcijama jedva se okupi dvadesetak ljudi), tako da je ovo puna kapa.

White Mouse Arthouse

Lepo, čestitam još jednom!
mogao si zaista da otvoriš kutak gde bi nas obaveštavao o svojim aktivnostima na polju likovne umetnosti i filma, bravo NG, i puno sreće i uspeha u budućim projektima!
I live in the weak and the wounded, Doc
White Mouse Arthouse
Najiskrenije hvala, Dybuk!
Ako aktivnosti na ovom polju postanu učestalije (čemu se nadam), otvoriću i temu. 

White Mouse Arthouse
NEKO-MIMI - japanska kinematografija je poznata po svojim "vanzemaljskim" kvalitetima, a eksperimentalni filmovi poput ovog odlaze i koji korak dalje... 

Re: White Mouse Arthouse
Slabo zalazim u ovaj vaš art kutak, ali evo sad svratih i videh da sam počinio neoprostiv greh time što nisam čestitao Nikoli na ovom izuzetnom uspehu, te mu ovom prilikom najiskrenije čestitam. 

Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
White Mouse Arthouse
Taman posla da je neoprostiv greh.
Veliko hvala, Peco! 

-
White Mouse Arthouse
ja sam vido al nisam čestito, misim Dybuk je naš predstavnik glasnogovornik i tako to
nije uopšte zato što si Wailing stavio na 50. mjesto
kad već brbljam, moj drugar je napustio umjetnost i postao marksista a ti krenuo obrnuto

nije uopšte zato što si Wailing stavio na 50. mjesto

kad već brbljam, moj drugar je napustio umjetnost i postao marksista a ti krenuo obrnuto

White Mouse Arthouse
Sinoć sam saznao da su moji posteri za par kratkih filmova Martina Del Karpija, I, Dreaming i The Alluring Sway, nominovani u kategoriji "najbolji poster" na AltFF-u.
Na FB stranici festivala kažu da će pobednike najaviti 18. marta.
http://altff.org/winners.html

http://altff.org/winners.html

White Mouse Arthouse
Nikako da pitam, a htela sam; jel ima kakvih nagrada, osim lične satisfakcije? 

Re: White Mouse Arthouse
Pa dobro, na stranu lična satisfakcija, ali ako na neki način planiraš da se komercijalno baviš digitalnom umetnošću, verujem da ti potencijalni uspesi na ovakvim i sličnim festivalima mogu pomoći. U smislu da imaju neku težinu u tvojoj poslovnoj biografiji.
Cold silence has ... a tendency to
-
White Mouse Arthouse
otkud znaš, ako je pun ko brod onda mu ovo dođe usput
i fin je poster, pod uslovom da to nije Mjesec

i fin je poster, pod uslovom da to nije Mjesec

White Mouse Arthouse
Kamo lepe sreće da jesam...

Hvala!
Nema meseca na posteru.

White Mouse Arthouse
Unicorn - fotografija koja oduzima dah sama po sebi je dovoljan razlog da se odgleda ovaj sublimni "mood piece".
White Mouse Arthouse
Las Meninas - ako mislite da su filmovi Tarkovskog i Sokurova hermetični, verovatno još uvek niste upoznati sa nevelikim, ali prilično izazovnim opusom ukrajinskog reditelja Ihora Podolčaka. 

White Mouse Arthouse
November Kakva se čuda dešavaju (u) ovom selu, a tek je novembar!!!
Razmišljala sam da batalim negde na početku, ali to ne volim da radim osim ako nije apsolutno neophodno. Valjda se isplatilo. Humor je dosta dobar.

Razmišljala sam da batalim negde na početku, ali to ne volim da radim osim ako nije apsolutno neophodno. Valjda se isplatilo. Humor je dosta dobar.