Glumci/glumice zbog kojih...

(opšte teme vezane za 7. umetnost)

Moderator: Dybuk

Post Reply
User avatar
Dybuk
Posts: 6078
Joined: Thu Jul 27, 2017 12:18 pm

Glumci/glumice zbog kojih...

Post by Dybuk » Mon Nov 12, 2018 5:12 pm

...ćemo pogledati, ili preskočiti film, nevezano za žanr.

Ketrin Han (Kathryn Hahn), manje poznato ime, super simpatična robusna glumica, uvek mi navuče osmeh na lice, i verovatno ću zbog njenog prisustva pogledati i neki chick flick. Zašto ona, pored gomile zvučnih imena, no reason, nedavno sam gledala dramu u kojoj tumači glavnu ulogu, pa sam prošvrljala po njenoj filmografiji. Super je čak i u Bad Moms i nastavku :mrgreen: Dok se na Milu Kunis (njena koleginica iz pomenutih filmova) s mukom privikavam.

Nije mi se desilo da baš izbegavam film zbog nekog glumca (znam da ima ljudi koji ovo rade) ali ne volim Kloi Grejs Morec, nijednog od braće Boldvin (Alek je podnošljiv), Val Kilmera, Toma Kruza i Toma Henksa.

Volim staru gardu, od Švarcija, preko Lijama Nisona, Džudi Denč, Dajen Kiton, Tima Robinsa, Denzela...

Šta neke čini neomiljenima; ja sam ona površna osoba na koju deluju crte lica ili glas, neko mi je jednostavno odbojan, i ne mora da ima veze sa glumačkim sposobnostima. Mada u slučaju Kianu Rivsa, inače prijatne spoljašnjosti, gluma igra najveću ulogu.

Verovatno ću dodati još neko ime, jer je spisak veliki. (upravo shvatam da nisam navela nijednog domaćeg glumca/cu, nijedan/na iz mlađe generacije mi ne znači ništa)
Kako stvari stoje s vama?
I live in the weak and the wounded, Doc

Post Reply