Košarkaška reprezentacija Srbije
Moderator: Beonegro
А не знам шта је ту посебно за похвалу...ово је отаљавање. Једва чекам квалификације за ОИ, ту ће да бидне чупаво.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
Sri Ramana
Izgubismo od Gruzije. Ko bi rek'o.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana
Sri Ramana
Auh
Sve su pogodili kad je trebalo, mi loše šutirali bacanja i toeto.

Sve su pogodili kad je trebalo, mi loše šutirali bacanja i toeto.
Povlači se jedan od najboljih među nama, šmeker, gospodin i grobarčina, kapiten reprezentacije na EP 2017.''Moji najdraži prijatelji, dani moje profesionalne igračke karijere su na kraju. Moje srce bi zauvek igralo košarku, ali nažalost moja kolena više ne mogu da izdrže. Košarka mi je dala sve, a ja sam celog sebe dao košarci.
Želeo bih da zahvalim svima koji su tokom godina uticali na moju karijeru. Svim mojim trenerima, saigračima i navijačima. Najveća privilegija za sportistu je da bude deo nacionalnog tima i renomiranih klubova koji se takmiče na najvišem nivou.
Takođe, želeo bih da izrazim zahvalnost Hemofarmu, Makabiju, Galatasaraju, Olimpiji Milano, Bajernu, Alvarku i mom Partizanu.
Ostvario sam svoje dečačke snove, osvojio brojne trofeje, bio kapiten reprezentacije. Ostaću deo košarke jer to je moj život, ali u nekoj drugoj ulozi.
Do ponovnog susreta!

Izgleda da mi je nešto upalo u oko

као млад је доста обећавао али временом се у сениорској конкуренцији негде изгубио...као и многи други. Повреда је то само дотукла.
Sri Ramana
Sri Ramana
Re: Košarkaška reprezentacija Srbije
Ne slažem se, odličan je bio Maki s obzirom na ograničene fizikalije.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Cold silence has ... a tendency to
atrophy any ... sense of compassion
...between supposed lovers
...between supposed brothers
Хм, ја га се сећам кад је имао 19-20 година. Очекивања од њега су била велика. За Јокића тада је мало ко чуо. Напросто није оправдао очекивања јер је у млађим категоријама био изузетно доминантан.
Sri Ramana
Sri Ramana
Pa dobro, da, Mačvan je tipičan momak koji je imao tijelo da dominira u mlađim kategorijama i istovremeno tolike limitacije u smislu atletike da djeluje sumnjivo da tu dominaciju može da prenese u seniore. Pa ipak, zahvaljujući inteligenciji i košarkaškom znanju uspio je da napravi odličnu karijeru i da se ne izgubi u prosječnosti kao Dragan Labović iz generacije 1987., koji je u tim godinama bio i dominantniji od Mačvana.
Re: Košarkaška reprezentacija Srbije
Da, košarkaška inteligencija lvl99 otprilike.
Cold silence has ... a tendency to
30. jula 1980. reprezentacija SFRJ je osvojila zlatnu medalju na OI u Moskvi, jedino nase olimpijsko zlato do sada.

U vjecnost su usli Andro Knego, Dragan Kicanovic, Rajko Zizic, Mihovil Nakic, Zeljko Jerkov, Branko Skroce, Zoran Slavnic, Kresimir Cosic, Duje Krstulovic, Drazen Dalipagic i Mirza Delibasic, kao i selektor Ranko Zeravica i pomocni trener Mirko Novosel.

U vjecnost su usli Andro Knego, Dragan Kicanovic, Rajko Zizic, Mihovil Nakic, Zeljko Jerkov, Branko Skroce, Zoran Slavnic, Kresimir Cosic, Duje Krstulovic, Drazen Dalipagic i Mirza Delibasic, kao i selektor Ranko Zeravica i pomocni trener Mirko Novosel.
Voleo bih vremeplovom da prebacim ovaj tim da igra protiv sadašnje Srbije...Šta mislite, kakav bi rezultat bio?
Sri Ramana
Sri Ramana
Mislim da ne bi imali šanse protiv modernih ekipa, fizički i atletski bi bila utakmica ljudi protiv dječaka, štonokažu Amerikanci.
EDIT: svakako interesantna what if tema
EDIT: svakako interesantna what if tema